Tervetuloa RXTX-Tuotteen verkkokauppaan!

YRITYS


Aukioloajat:
Ma - Pe klo 9-17, La suljettuna

Puhelin:
Myynti 1: 045-3404135
Myynti 2: 03-2553000
Yritysmyynti: 045-3404134

Sähköposti:
tilaukset miu rxtx-tuote.fi
asiakaspalvelu mau rxtx-tuote.fi
huolto miu rxtx-tuote.fi

YRITYSMYYNTI:
myynti mau rxtx-tuote.fi

____________________

RXTX-Tuote Oy historiaa:

RXTX-Tuote perustettiin 1997 pohjautuen tarpeeseen saada Tampereen talousalueelle yritys, joka olisi suuntautunut harrasteradiopuhelimien ja -tarvikkeiden myyntiin. Tarkoituksena oli saada tavara asiakkaalle mahdollisimman nopeasti, siis "suoraan hyllystä".

Aloitimme toimintamme 1997 Sammonkadulta, josta 1998 muutimme Takahuhdintielle. Näihin aikoihin toiminta alkoi voimakkaasti kasvaa ja otimme uusia artikkeleita hoitaaksemme. Samalla toimintamme laajeni koskemaan myös internet-myyntiä ja sen kautta myös siirryimme koko Suomen markkinoille. Syksyllä 2000 muutimme Takahudintieltä Kalevan puistotielle, jossa tälläkin hetkellä vaikutamme.Vuoden 2002 kesällä aloitimme oman maahantuonnin, jonka jälkeen omatuontiosuus on liikevaihdosta jo yli 60 % . Samoihin aikoihin aloitimme myös tukkumyynnin tuomillemme tuotteille.

Vuonna 2005 löysimme paljon uusia tuotteita ja artikkeleita hoitaaksemme sekä pääsimme myös "parhaimpaan" A-luokkaan (AAA-sertifikaatti)!

Vuonna 2007 tuli kymmenen vuotta täyteen yritykselle ja GPS-tuotteiden menekki nousi hurjaa vauhtia! TOMTOM:in autonavigaattoreita alettiin tuomaan maahan Suomen markkinoille kun niihin vihdoin tuli kartat Kokkolasta Savonlinnaan ja siitä alaspäin. TOMTOM:ia toimitettiin pitkin Suomea sitä mukaa kun ihmiset ymmärsivät mitä niillä pystyi tekemään ja kuinka paljon säästämään aikaa!

2007 - 2017 kävimme vuosittain eri messuilla ja tapahtumissa esittelemässä uutuuksia. Samaan aikaan myös nettikaupan olemassaolo vain vahvistui koska asiakas pääsi tarkastelemaan ja tilaamaan omalla ajallaan tuotteita joita oli mahdollisesti messuilla nähnyt. Meno oli hurjaa eikä paljoa päätä pakottanut! Selkänahasta revitiin kaikki mitä pystyttiin ja vuodet vilahti niin ettei kaikkea matkalta enään muistanut.
2014 olimme nousseet sen ajan yläkuolokohtaan ja oli aika alkaa uudistua. Varastossa olevien artikkelien määrää vähennettiin rajusti ja alettiin fokusoitumaan tarkemmin vain radioalan tuotteisiin. Oman maahantuonnin tärkeys mahdollisuutena valita oikeita tuotteita Suomen markkinoille tuli aina vain tärkeämmäksi.

Vuonna 2017 keväällä tuli yritykselle mittariin jo 20 vuotta joten juhlaan oli aihetta. Eli jotain asioita oli tullut tehtyä oikeinkin kun näin pitkälle oli päästy!Syksyllä 2017 avasimme uudet nettisivut RXTX.fi joissa tuli mukana nykyaikaisen nettikaupan maksumahdollisuudet sekä monipuoliset sähköisen kaupankäynnin edut. Kuitenkin edelleen meille pääsee kauppoja tekemään paikan päälle ja ajoittain myös puhelimeen ehdimme vastaamaan! Sähköposti on "kuningas" .... :)Tulevaisuus:
Lähitulevaisuudessa pyrimme selättämään sähköisen kaupankäynnin haasteet ja saamaan aikaan harmoonisen rytmin toiminnalle, jos se nyt ikinä on mahdollista tällä alalla. Maailma muuttuu ja sen mukana harrasteet kuin myös teollisuuden tarpeet, ja näihin pitää osata vastata tarpeen mukaan.

Tervetuloa ostoksille! T:RXTX-team


RXTX-Tuote Oy
Kalevan puistotie 13 Tampere


Puhelin:
Myynti 1: 045-3404135
Myynti 2: 03-2553000
Yritysmyynti: 045-3404134

Aukioloajat:
Ma - Pe klo 9-17, La suljettuna

Sähköposti:
tilaukset miu rxtx-tuote.fi
asiakaspalvelu mau rxtx-tuote.fi
huolto miu rxtx-tuote.fi

YRITYSMYYNTI:
myynti mau rxtx-tuote.fi