Tervetuloa RXTX-Tuotteen verkkokauppaan!

Toimitustavat ja -ehdot

Toimitustavat
Posti
Postin kautta toimituksia joka arkipäivä. Kulut määräytyvät painon ja pituuden mukaan.
Jos tilauksen mitat ylittävät pakettiautomaatin maksimin lokerokoon ja valittuna toimitustapana on pakettiautomaatti, lähetetään se tilaajan postinumeron mukaisesti postiin.
Matkahuolto
Toimitustapa vaatii tilauksen erilliskäsittelyn josta aiheutuvat kustannukset sisältyvät toimitustavan hintaan.
Nouto liikkeestä
Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti liikkeen aukioloaikoina tilausta seuraavana arkipäivänä, verkkokaupasta tulee ilmoitus sähköpostiin kun tuotteet on noudettavissa.
Yksityisyys ja turvallisuus
Asiakastiedot tallennetaan asiakasrekisteriin.
Rekisteriseloste
Vaihdot ja asiakaspalautukset
Kaikilla Postin ja Matkahuollon kautta toimitetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, pois lukien räätälöidyt (esim. metritavarana myyty kaapeli, muutostyöt) ja hygieniatuotteet mikäli pakkaus on avattu (korvanapit, ilmaputkikuulokket jne). Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myyjä voi pidättää osan kauppasummasta, jos tuote ei ole enää siinä kunnossa, kuin se myytäessä oli.
Otathan aina yhteyttä ennen palautusta! Tarkemmat tiedot tästä
HUOM. Noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Ilman syytä palautetuista tai noutamatta jätetyistä lähetyksistä perimme toimituskuluja 12 euroa ja postiennakkolähetyksistä 16 euroa. Tarkistathan huolellisesti myös sen, että yhteystietosi ovat oikein!
Tilaaminen
Maksutavat
Verkkomaksu (Paytrail) - Maksaminen onnistuu suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, MobilePay:lla sekä Visa, Mastercard ja American Express -korteilla. Voit myös valita lasku- ja osamaksupalvelut: Collector tai Jousto.
Maksu noudettaessa kassalle
Tilausten käsittely
Verkkotilauksia käsitellään liikkeen aukioloaikana.
Jos haluat lisätä vielä tuotteita jo maksettuun tilaukseen, otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla tilaukset@rxtx-tuote.fi saadaksesi lisäohjeita. Muussa tapauksessa tilaukset käsitellään aina erillisinä tilauksina.
Takuut ja Huolto
Tutustu ohjeistukseen
Mikäli on kyse takuuhuollosta tai huollosta, pyydä RMA -numero / vahvistus osoitteesta huolto@rxtx-tuote.fi